O autoru

Vesna Tomić

Profesorica sam matematike i informatike i zadnjih 16 godina radim kao profesor informatike. Prvih deset u III. gimnaziji Osijek u Osijeku, a poslijednjih 6 (zar već?) u Gimnaziji A. G. Matoša u Đakovu.

Sa prijateljicom Tatjanom Stranjak napisala sam udžbenik “C jezik” za učenike drugih i trećih razreda srednjih škola.

2005. godine (zahvaljujući još jednoj prijateljici, Aleksandri Mudrinić iz CARNet-a) upisala sam prvi online tečaj “Izrada online tečaja pomoću WebCT-a“. Nakon tog tečaja završila sam gotovo sve CARNetove online tečajeve, a 2007. i E-learning akademiju (smjer tutoring).

Kao autor sadržaja sudjelovala sam u stvaranju CARNetovog tečaja za programiranje “Uvod u programiranje u programskom jeziku C“, a poslijednje tri godine taj tečaj pokušavam integrirati u nastavu drugih razreda.

Od ove godine u uredništvu sam portala ucitelji.hr. Iako moram priznati da za sada ne pridonosim puno, nadam se da će se to promijeniti :).

Moodle kolegij “Pripreme za državnu maturu iz informatike” proglašen je najboljim radom CARNetove korisničke konferencije (CUC) 2010. Kolegij je otvoren za korištenje svim nastavnicima i učenicima. Dopušten je pristup gostima, no za korištenje punih mogućnosti kolegija potreban je upis u kolegij. Za upis nastavnici (nakon prijave svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom) trebaju upisati lozinku “nastavnik”, a učenici “učenik”.

Oduševljenje mogućnostima LMS-a nije me napustilo do danas, pa svoje usavršavanje usmjeravam prema otkrivanju mogućnosti LMS-a (trenutno Moodle-a) i načinima uvođenja dijelova LMS-a u redovnu nastavu.

Nadam se da ću dio svog oduševljenja uspjeti prenijeti na čitatelje ovog bloga 🙂

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: